Til gartnerier

Skab det perfekte vækstmiljø med vores skræddersyede gardiner og solafskærmning til gartnerier i Danmark!

​Ønsker du at optimere din planteproduktion og maksimere din indtjening? Vores innovative gardinløsninger er designet til at tilpasse sig ethvert gartneris unikke behov, uanset størrelse eller sæson.

Med vores avancerede solafskærmning kan du nemt regulere lysintensiteten og skabe det ideelle klima for dine afgrøder. Vores gardiner er ikke kun effektive til at beskytte mod solens skadelige stråler, men de bidrager også til at kontrollere temperaturen og reducere energiomkostningerne.

Vores produkter er af højeste kvalitet og fremstillet med fokus på holdbarhed og pålidelighed, hvilket sikrer langvarig ydeevne og minimal vedligeholdelse.

Tag kontrol over din planteproduktion og invester i vores gardiner og solafskærmning i dag. Lad os hjælpe dig med at opnå større udbytte og succes i dit gartneri. Kontakt os nu for en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og budgetter!​

Lad os tag​e en​ snak om din situation, og hvordan vi kan hjælpe dig

Som en naturlig del af vores mange totalløsninger er Garditec med fra start til slut. Vi designer, producerer og monterer din unikke løsning, udfærdiger en vedligeholdelsesplan og følger op med kvalitetssikring og en eventuel serviceaftale. Vi står altid klar med kvalificeret vejledning og et uforpligtende tilbud på gardiner til drivhus eller andet.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Garditech A/S

Lundegårdsvej 1

5690 Tommerup

Garditec - Lysets dirigent

Siden 1988 har Garditec ApS været kendt for at producere og markedsføre kvalitetsgardinanlæg i erhvervsgartnerier i ind- og udland.

Med en af Garditecs mange unikke løsninger, kan du trygt regne med kontrollerede lysforhold og afblænding af varme og direkte sollys.

© Garditec ApS. CVR-nummer: 34087628