Røg- og brandgardiner

Røg- og brandgardiner

Garditec Aps har specialiseret sig i levering og opsætning af røg- og brandgardiner, og kan levere i alle klasser samt i henhold til alle gældende regler. Vores styrke er vores mangeårige erfaring med opsætning af gardiner fra svære vinker og fra store højder, som ofte også er virkeligheden i haller og bygninger, hvor brandsikring er nødvendigt. Samtidig er vi vant til at udtænke unikke løsninger, der tager højde for kundespecifikke behov eller ønsker, og kan derfor levere gardinerne i såvel specialløsninger som standardopgaver.

I tæt samarbejde med vores leverandører, sikrer vi os, at vi hele tiden er opdateret på regler, produkter og nye løsninger, så vi til hver en tid kan tilbyde vores kunder en palette af muligheder, der sikrer at de får netop den løsning, der egner sig bedst til den enkelte kunde. Se nogle af vores referencer her.

Lad os tag​e en​ snak om din situation, og hvordan vi kan hjælpe dig

Som en naturlig del af vores mange totalløsninger er Garditec med fra start til slut. Vi designer, producerer og monterer din unikke løsning, udfærdiger en vedligeholdelsesplan og følger op med kvalitetssikring og en eventuel serviceaftale. Vi står altid klar med kvalificeret vejledning og et uforpligtende tilbud på gardiner til drivhus eller andet.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Garditech A/S

Lundegårdsvej 1

5690 Tommerup

Garditec - Lysets dirigent

Siden 1988 har Garditec ApS været kendt for at producere og markedsføre kvalitetsgardinanlæg i erhvervsgartnerier i ind- og udland.

Med en af Garditecs mange unikke løsninger, kan du trygt regne med kontrollerede lysforhold og afblænding af varme og direkte sollys.

© Garditec ApS. CVR-nummer: 34087628