Garditec – lysets dirigent

Om Garditec

Garditec ApS i Tommerup på Fyn er kendt i hele Skandinavien for at betjene Industri, byggeri og erhvervsgartnerier med gode ideer og solide løsninger til solafskærmning, brandgardiner og isoleringsgardiner til gartnerier. Virksomheden har egen systue, som syer gardiner både til egne projekter samt for kunder primært i udlandet.

I 1988 startede Garditec som specialist i drivhusgardiner, der primært servicerede danske gartnerier. Siden har virksomheden udviklet sig til en betydelig medspiller hos erhvervsgartnerier I Danmark og Norden.

I dag er Garditec ikke kun specialiseret i drivhusgardiner.

Solafskærmning og røg- og brandgardiner er ligeledes forretningsområder, som virksommheden har oparbejdet særlige kompetencer indenfor.

Garditec ejes i dag af Michael Mortensen, som overtog virksomheden i august 2023 efter Henning Hofmann. Michael er oprindeligt uddannet landbrugsmaskinmekaniker men startede i et midlertidigt job tilbage i 1993, mens han ventede på et job som landbrugsmaskinmekaniker. Michael befandt sig godt i Garditec, og blev ansat som montør med det samme. Siden har Michael stået for service og specialopgaver i virksomheden.

Gennem tiden har Michael oparbejdet en enorm rutine samt evne til at se løsninger på selv de opgaver, der kan synes uoverskuelige. Netop denne evne til at se løsninger, er noget af det, der har inviteret virksomheden ind i andre specialer som røg- og brandgardiner til byggeri og industri. 

Lad os tag​e en​ snak om din situation, og hvordan vi kan hjælpe dig

Som en naturlig del af vores mange totalløsninger er Garditec med fra start til slut. Vi designer, producerer og monterer din unikke løsning, udfærdiger en vedligeholdelsesplan og følger op med kvalitetssikring og en eventuel serviceaftale. Vi står altid klar med kvalificeret vejledning og et uforpligtende tilbud på gardiner til drivhus eller andet.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Garditech A/S

Lundegårdsvej 1

5690 Tommerup

Garditec - Lysets dirigent

Siden 1988 har Garditec ApS været kendt for at producere og markedsføre kvalitetsgardinanlæg i erhvervsgartnerier i ind- og udland.

Med en af Garditecs mange unikke løsninger, kan du trygt regne med kontrollerede lysforhold og afblænding af varme og direkte sollys.

© Garditec ApS. CVR-nummer: 34087628