Solafskærming

Solafskærmninger inde og ude

Arkitekturen i både byfornyelse og nybyggeri er præget af spændende glasfacader. I bestræbel­serne på at opnå et behageligt indeklima er sol­afskærmning en vigtig del af ethvert projekt eller byggeri. Garditecs stofgardiner er specielt udvik­lede til at dæmpe temperaturen og solens stråler, hvilket samtidig resulterer i et minimalt energitab om vinteren. Vi tilbyder en utraditionel og fleksibel form for solafskærmning, som er let at betjene enten manuelt eller eldrevet. Garditecs systemer kræver ingen specielle vindueskonstruktioner og kan derfor skræddersyes i lige præcis den vinkel og form, du har brug for. Rosengårdcentret i Odense, Torvehallerne i Vejle, Kolding Storcenter og Farum Bytorv er bare nogle af de mange byggerier, der nyder godt af solafskærmning fra Garditec. 

Vores mange årige erfaring med solafskærmning er hentet i erhvervs­ drivhuse, hvor kra­vene til lys, tempera­tur, energibesparelse og fugtighed er ekstreme. Som den eneste producent  i Danmark er Garditec i stand til at fremstille rullegardiner, som på kun en motor kan trække et gardin på op til 135 meter i længden! Ønsker du at finde inspiration, kan du gøre det ved at se vores referencer her.

Lad os tag​e en​ snak om din situation, og hvordan vi kan hjælpe dig

Som en naturlig del af vores mange totalløsninger er Garditec med fra start til slut. Vi designer, producerer og monterer din unikke løsning, udfærdiger en vedligeholdelsesplan og følger op med kvalitetssikring og en eventuel serviceaftale. Vi står altid klar med kvalificeret vejledning og et uforpligtende tilbud på gardiner til drivhus eller andet.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Garditech A/S

Lundegårdsvej 1

5690 Tommerup

Garditec - Lysets dirigent

Siden 1988 har Garditec ApS været kendt for at producere og markedsføre kvalitetsgardinanlæg i erhvervsgartnerier i ind- og udland.

Med en af Garditecs mange unikke løsninger, kan du trygt regne med kontrollerede lysforhold og afblænding af varme og direkte sollys.

© Garditec ApS. CVR-nummer: 34087628