Solafskærmninger inde og ude

Arkitekturen i både byfornyelse og nybyggeri er præget af spændende glasfacader. I bestræbel­serne på at opnå et behageligt indeklima er sol­afskærmning en vigtig del af ethvert projekt eller byggeri. Garditecs stofgardiner er specielt udvik­lede til at dæmpe temperaturen og solens stråler, hvilket samtidig resulterer i et minimalt energitab om vinteren. Vi tilbyder en utraditionel og fleksibel form for solafskærmning, som er let at betjene enten manuelt eller eldrevet. Garditecs systemer kræver ingen specielle vindueskonstruktioner og kan derfor skræddersyes i lige præcis den vinkel og form, du har brug for. Rosengårdcentret i Odense, Torvehallerne i Vejle, Kolding Storcenter og Farum Bytorv er bare nogle af de mange byggerier, der nyder godt af solafskærmning fra Garditec. 

Vores mange årige erfaring med solafskærmning er hentet i erhvervs­ drivhuse, hvor kra­vene til lys, tempera­tur, energibesparelse og fugtighed er ekstreme. Som den eneste producent  i Danmark er Garditec i stand til at fremstille rullegardiner, som på kun en motor kan trække et gardin på op til 135 meter i længden!

Har du et projekt? ​- Grib chancen nu og få et ​uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Siden 1988 har Garditec ApS været kendt for at producere og markedsføre kvalitetsgardinanlæg i erhvervsgartnerier i ind- og udland.

Kontakt os

Garditec ApS

​​Lundegårdsvej 1, 5690 Tommerup

Klik her for rutevejledning

CVR:​ 44142120

Telefon: 6376 7050

E-mail: post@garditec.dk